Lichte regen8.3 ℃

Moet Vlekkenloos in Zwaag

Bezoekadres:

Moet Vlekkenloos

Sleutelbloem 17
1689PZ Zwaag
06-11788557
info@moetvlekkeloos.nl
http://www.moetvlekkeloos.nl

Moet Vlekkeloos

is de specialist voor totale reiningen.
Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van reinigen, conserveren en totaal gevelrenovatie voor bedrijven en particulieren. Voor grote en kleine projecten. Voordat wij een offerte maken bekijken wij de staat van het object om een diagnose te stellen zodat we het op de juiste wijze kunnen aanpakken. Omdat elk materiaal en omgeving anders is kunnen wij vrijblijvend een proef doen die het uiteindelijke resultaat zichtbaar maakt.

Onderhoudsvrij bestaat niet, wel onderhoudsarm Vaak werden diverse materialen voor huis of bedrijfs-kantoorpand verkocht als onderhoudsvrij. Dan wordt vaak gedacht dat er geen kosten meer gemaakt hoeft te worden in de toekomst. Dit klinkt natuurlijk mooi maar helaas loopt elk materiaal terug in kwaliteit door UV-licht en vervuiling. Een grote boosdoener is vuil, dit trekt vocht aan en versnelt de aangroei van nog meer vuil met gevolg dat het materiaal er slecht uit gaat zien en uiteindelijk vervangen moet worden . Als men niet periodiek de buitenkant van de gevel reinigt en conserveert dan zal de kwaliteit afnemen en uiteindelijk niet meer te redden zijn. Met grote onkosten tot gevolg.

Uw bedrijfsgebouw is tevens uw visitekaatje.
Beoordelingen
5
4
3
2
1
3.0

6 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Moet Vlekkenloos. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map