MEDEMBLIK - Wilt u meedenken over de ontwikkeling van de woningbouwlocatie Bloesemgaerde-Noord in Wognum? Op woensdagavond 10 april organiseren wij een bijeenkomst om hierover met elkaar te praten en elkaar te inspireren. U bent van harte welkom.

Om in de groeiende behoefte aan woningen te voorzien, wil de gemeente bepaalde al ingeplande woningbouwplannen versneld realiseren. Een van die plannen betreft de locatie Bloesemgaerde-Noord in Wognum.

Uw mening telt
Wij vinden het belangrijk om de direct omwonenden en belangstellenden al in een vroeg stadium te betrekken bij de plannen. Voordat we het plan gaan maken willen we graag uw mening horen. Wat zijn uw ideeën over de inrichting van de woningbouwlocatie? Wat voor type huizen ziet u graag en hoe denkt u bijvoorbeeld over water, groen en de verkeersafwikkeling in het plan?

Praat mee op 10 april
U bent van harte welkom op 10 april in het middengebouw van het gemeentehuis, Dick Ketlaan 21 Wognum. De avond start om 19:15 uur en duurt tot ca. 21:30 uur. De inloop is vanaf 19:00 uur.


Aanmelden
Wij vragen u zich vooraf aan te melden via projectenbureau@medemblik.nl.