MEDEMBLIK - Woensdag 23 september; 13.00 - 17.00 uur

De eerder geplande Buitenspeeldag kon door alle maatregelen helaas niet door gaan. Om het toch een beetje goed te maken, organiseert het jongerenwerk Medemblik, op één locatie toch een toffe speelmiddag.Tijdens de Week van de Gezonde Jeugd, staat een compleet spring, glij, ren en klauter parcours klaar! Kinderen kunnen rennen en duiken op de 34 meter lange stormbaan, klimmen in een bananenboom, glijden van de reuze glijbaan, verdwalen in het doolhof en nog veel meer!

IJsbaan Nibbixwoud

De activiteit vindt plaats op woensdagmiddag 23 september op de ijsbaan in Nibbixwoud (Oosterwijzend 22) van 13.00 tot 17.00 uur. Bij heel slecht weer gaan we naar binnen in Sporthal de Dres (Lange Dres 1) in Nibbixwoud. Alle kinderen van 8 t/m 14 jaar zijn welkom en alle activiteiten zijn gratis.

Blijf thuis als je klachten hebt

Helaas gelden er nog steeds een aantal maatregelen. Als je klachten hebt blijf je thuis. Volg de aanwijzingen van de organisatie goed op. Wij verzorgen ook het drinken en hebben desinfectiematerialen mee. Ouders of toeschouwers kunnen we niet toelaten, behalve voor het brengen en halen.Er is voldoende personeel om de kinderen op te vangen. Indien gewenst kunnen telefoonnummers achtergelaten worden bij de organisatie.