MEDEMBLIK - Duurzaamheid komt naar je toe deze herfst

Zonnepanelen, warmtepompen, vloerverwarming; we hebben ervan gehoord. We weten in het algemeen hoe deze technieken kunnen bijdragen aan het verduurzamen van woningen. Maar voordat we ze zelf gaan toepassen, willen we ze eerst goed begrijpen en het liefst aanraken en voelen.

Dat kan nu! Op zaterdag 17 oktober aanstaande staat er voor het oude stadhuis van Medemblik (Dam 4) een trailer tjokvol duurzame energietechnologie. Tussen 10.00 uur en 13.00 uur kun je als inwoner van gemeente Medemblik in deze trailer rondkijken en van dichtbij zien hoe slim en technisch hoogstaand duurzame oplossingen zijn geworden.

Daarnaast is een specialist van het Duurzaam Bouwloket aanwezig voor uitleg en vragen. Informatie en inspiratie om je eigen woning te verduurzamen wordt zo heel tastbaar! Meld je aan bij Paul Keijzer van het Duurzaam Bouwloket om een tijdslot te reserveren (p.dekeijzer@duurzaambouwloket.nl, 072 743 39 56). Zo organiseren we dit bezoek geheel coronaproof. Er is plek voor zes geïnteresseerden. Dus wees er snel bij!

Kijk voor meer informatie op www.duurzaambouwloket.nl