MEDEMBLIK - Voor het nieuwbouwproject ‘De Perenlaan’ in Zwaagdijk-West is een exploitatieovereenkomst getekend tussen de gemeente en projectontwikkelaar USP Vastgoed, waarin afspraken zijn vastgelegd over het ontwikkelen van een nieuwbouwproject aan Zwaagdijk 354 in Zwaagdijk.


Rol Dorpsraad

Het nieuwbouwproject is mede door de bijzondere actieve rol van de Dorpsraad Zwaagdijk-West tot stand gekomen. Op de locatie worden 10 starters-, 4 senioren- en 4 vrijstaande woningen gerealiseerd. Bij de verkoop krijgen (oud)inwoners van Zwaagdijk-West voorrang.

Planning

De provincie heeft een positieve houding over de ontwikkellocatie. Afhankelijk van de bestemmingsplanprocedure start de verkoop naar verwachting medio zomer 2023.

Informatie

Meer informatie over het nieuwbouwproject is te lezen op de projectwebsite die in april 2022 online te bekijken is. Geïnteresseerden kunnen zich (vanaf dat moment) via deze website aanmelden om op de hoogte te worden gehouden van de ontwikkelingen van ‘De Perenlaan’. De verkoop is in handen van Boekweit Olie Makelaars en Taxateurs.