ANDIJK - Op 18 februari stond de informatiemiddag gepland over het groot onderhoud op de Oosterbegraafplaats in Andijk. De middag is helaas afgelast vanwege de weersomstandigheden. De informatiemiddag is nu op vrijdag 4 maart 2022 in de gereformeerde kerk in Andijk. Er zijn twee inloopmomenten: van 14:00 uur tot 16:00 en van 16:00 tot 18.00 uur.

Veilig, verzorgd en toegankelijk
De Oosterbegraafplaats in Andijk is aan groot onderhoud toe. De paden en beplanting zijn verouderd en er is wortelopdruk bij het parkeerterrein. Daarnaast is er behoefte aan een verstrooiplek op de begraafplaats. Het doel is een toegankelijke en verzorgd ingerichte begraafplaats te creëren waar bezoekers veilig kunnen wandelen en verblijven.
We hebben een voorlopig ontwerp laten maken van het voorste deel van de begraafplaats dat we graag met u willen delen. Tijdens deze middag kunt u de tekeningen en aanvullingen bekijken en zal dit worden toegelicht.

Aanmelden
Als u aanwezig wilt zijn op deze informatiemiddag, meld u zich dan vóór 3 maart aan door een mail te sturen naar oosterbegraafplaats@medemblik.nl. Graag ook aangeven met hoeveel personen u komt en of u voorkeur heeft voor een tijdstip. U krijgt dan een mail terug met het tijdstip waar u voor uitgenodigd bent.

Stuur alstublieft ook een mailtje als u zich al had aangemeld, zodat we een goed overzicht hebben van wie er komt.

Tot slot

We hopen u te zien tijdens de informatiemiddag. Daar krijgt u de gelegenheid uw vragen te stellen over het project. Heeft u voor of na die tijd nog vragen? Stel ze via oosterbegraafplaats@medemblik.nl.