MEDEMBLIK - Voor de jaarlijkse organisatie van de Open Monumentendag Medemblik zoekt het comité twee nieuwe leden. Het comité is verantwoordelijk voor het neerzetten van een inspirerende Open Monumentendag. Een dag waarin het prachtige aanbod aan erfgoed en monumenten in de gemeente in het zonnetje wordt gezet. Vóór corona betekende dit dat jaarlijks in het tweede weekend van september de deuren van circa 50 monumenten, verspreid over de hele gemeente, open werden gesteld voor iedere geïnteresseerde.


Voorbereiding

Van maart tot en met september is het comité druk bezig met de voorbereidingen om deze openstellingen mogelijk te maken en hier zo veel mogelijk mensen bij te betrekken. De leden van het comité komen circa 6 tot 8 keer bijeen om dit mogelijk te maken. Het comité Open Monumentendag verwelkomt graag twee nieuwe leden om nog vele mooie Open Monumentendagen mee te organiseren.

Bekijk de video’s van Monumentendag 2020 en laat je inspireren. https://www.visitmedemblik.nl/evenementen/open-monumentendag

Informatie en aanmelding:

Stuur uw e-mail voor meer informatie of meld u aan bij Trudy Schouwe via: monumentendagmedemblik@gmail.com.