MEDEMBLIK - Ook dit jaar organiseert Vrijwilligerspunt Westfriesland in samenwerking met de gemeente Medemblik de Vrijwilligersprijs Medemblik, dé waarderingsprijs voor (jonge) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Wie verdient de Vrijwilligersprijs Medemblik 2019? Daar hebben de inwoners van Medemblik invloed op door hun favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie aan te melden. Je kunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties aanmelden via www.vrijwilligersprijsmedemblik.nl.

Er zijn drie categorieën:

  • de Jonge vrijwilliger (tot 23 jaar),
  • de Vrijwilliger (vanaf 23 jaar) en
  • de Vrijwilligersorganisatie.

Aanmelden kan tot 22 september

De jury

De vakkundige jury kiest uit iedere categorie drie genomineerden. De jury bestaat uit: Marijke Langendijk (Rode Kruis), Ron van Breukelen (Loopgroep Medemblik), Cor van Putten (Adviesraad Sociaal Domein), Marloes Manshanden (Westfriese Bibliotheken) en Eline Visser (JoMeGiNi Nibbixwoud).

De genomineerden
De genomineerden presenteren zich in een filmpje. Deze filmpjes staan eind oktober op de website. Vanaf dan kan er ruim twee weken door iedereen gestemd worden. Op 15 november worden de winnaars bekend gemaakt, tijdens een besloten feest in het Stoommachinemuseum in Medemblik.

Sponsors
Ook dit jaar ontvangen de prijswinnaars weer prachtige prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de sponsors van de Vrijwilligersprijs Medemblik. Meer informatie is te vinden op www.vrijwilligersprijsmedemblik.nl.