MEDEMBLIK - In de 2e klasse A heeft JVC op overuigende wijze de eerste zege van het seizoen binnen gehaald. Op bezoek bij FC Medemblik haalde de ploeg uit Julianadorp fors uit: 1-6.

De ploeg van trainer Jitze Bosma toonde zich in Medemblik uiterst effectief want ondanks dat het niet eens veel kansen kreeg stond het bij rust toch al 0-2 voor door treffers van Mees Clemens en Jordy Bos.

Halverwege de tweede helft mocht Bos nogmaals scoren, ditmaal vanaf de strafschopstip na een handsbal. FC medemblik deed via een fraaie vrije trap van Max Keizer nog wel iets terug, maar in de slotfase sloeg JVC genadeloos toe via treffers van Hans Groenhuizen, Rik Schop en Seb van Zanten.

JVC, dat nu vier punten uit twee duels heeft, speelt komende zondag de uitwedstrijd bij LSVV. het nog puntloze FC medemblik gaat dan op bezoek bij Westfriezen.