MEDEMBLIK - In 2020 is het 75 jaar geleden dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Dan vieren we dus dat we 75 jaar leven in vrijheid, in het besef dat we verantwoordelijk zijn om vrijheid door te geven. In de gemeente Medemblik willen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Programma samen met inwoners

We willen een programma samenstellen voor alle inwoners van Medemblik, van jong tot oud. We doen dit graag samen met u. Met de comités 4 en 5 mei, maar ook met verenigingen die op heel andere vlakken actief zijn. Bijvoorbeeld toneelverenigingen, muziekverenigingen, jongerenorganisaties, ouderenorganisaties, enzovoorts.


Wilt u iets organiseren?

We hebben uw hulp dus nodig. Wat kunt en wilt u als vereniging bijdragen? Ook als u in dit kader een activiteit wilt organiseren die buiten de periode 30 april – 5 mei valt, nodigen wij u van harte uit om dat te doen. Laat ons weten wat uw plannen zijn, graag vóór 10 oktober 2019. Zo kunnen we de krachten bundelen en activiteiten op elkaar afstemmen. Zo kunnen we de krachten bundelen en activiteiten op elkaar afstemmen. U kunt u activiteiten doorgeven via secretariaat@medemblik.nl