WOGNUM - Op woensdag 2 oktober a.s. organiseert Reisswolf –dochteronderneming van GP Groot inzameling en recycling- alweer de twaalfde Nationale Snipperdag. Op deze dag kunnen particulieren, gemeenten en bedrijven hun vertrouwelijke documenten tussen 10:00 tot 16:00 uur GRATIS inleveren bij Reisswolf, Spoorstraat 5 in Wognum. Deze vertrouwelijke documenten worden vervolgens gratis en veilig vernietigd.

De vertrouwelijke documenten worden niet alleen gratis vernietigd, voor iedere kilo vertrouwelijk papier die wordt aangeleverd, doneert Reisswolf een bedrag aan het goede doel van dit jaar; Stichting de jarige Job. Dus hoe meer vertrouwelijke documenten er worden ingeleverd, hoe hoger de donatie wordt aan het goede doel!

In Nederland zijn er 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. € 35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis én op school!

Aan het einde van de Nationale Snipperdag wordt de cheque met het eindbedrag van de actie overhandigd aan Stichting de Jarige Job. Reisswolf hoopt natuurlijk dat zij met de inzameling een fantastisch bedrag kunnen bijdragen voor een heleboel verjaardagsboxen .

Meedoen met onze actie?

Nationale Snipperdag wordt – naast Wognum- ook op drie andere locaties in Nederland georganiseerd: Hengelo, Heesch en Scheemda.
Kijk op www.nationalesnipperdag.nl voor meer informatie.

De Nationale Snipperdag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Aanmelden of inschrijven is niet nodig. Deelnemers kunnen vrijblijvend langskomen om hun vertrouwelijke documenten te laten vernietigen door Reisswolf.