TWISK - Zondag 6 juni trapt Quartet Hemels bestaande uit Jacco Beers (piano), Frans Groen (bas) Wouter Bekkering (sax) en René Smit (drums) het eerste live theatercafé sinds -gevoelsmatig- eeuwen af. En natuurlijk is Dr. Bebop (vinylplaten) als vanouds van de partij.

We verheugen ons op een heerlijke middag met jazz, soul, latin, elkaars gezelschap, lekkere drankjes en hapjes. Er zijn twee shifts van anderhalf uur met als starttijd respectievelijk 15.00 uur en 16.30 uur. We vragen deze keer een basis-entree van 5 euro persoon voor de muziek, Een bedrag van 7,50 of 10 euro is natuurlijk ook zeer welkom. Daarmee ondersteunt u ons en de artiesten nog meer. Er zijn 2 keer 50 plaatsen beschikbaar dus reserveer op tijd!

Zaterdag 12 juni: The Preachermen met blues, soul-jazz en gospel. De scheurende saxofoonkreten van Efraïm Trujillo, het gruizig diep-groovend Hammondorgel van Rob Mostert en de back beats van Chris Strik leveren een avond heeeeerlijke swingende muziek. Dat kan ook niet anders met deze drie muzikale zwaargewichten, die door heel Nederland toeren. Stilzitten is praktisch onmogelijk, vanaf noot 1 is het feest! Vorig jaar speelden ze het kerkdak er bijna af!

Kaarten via www.theaterkerkhemels.nl