LAMBERTSCHAAG - Op zaterdag 30 november a.s. spelen Mike Boddé (piano) en Hermine Deurloo (mondharmonica) in het Groene Kerkje in Lambertschaag.

Zij spelen een gevarieerd concert, o.a. ook repertoire van Toots Thielemans, afgewisseld met ander repertoire. Mike Boddé zal de schitterende en pas gerestaureerde vleugel bespelen.

De aanvang is om 20:15 uur, kaarten zijn vanaf nu online te bestellen via www.zingenenzo.com à € 17,50

Hermine Deurloo treedt sinds 2015 op met Mike Boddé, met wie ze al drie keer te zien was bij Podium Witteman. Mike Boddé is de vaste pianist bij Podium Witteman. Zij delen een muzikale voorkeur voor het lyrische Toots Thielemans repertoire, afgewisseld met filmmuziek maar ook met bijzondere klassieke composities. Zowel Mike als Hermine vertellen korte wetenswaardigheden over de muziek.

Gefascineerd door de klank van de chromatische mondharmonica verruilde Hermine Deurloo haar altsaxofoon voor dit kleine instrumentje. En met succes: inmiddels speelt ze met artiesten uiteenlopend van Alain Clark of Rembrandt Frerichs tot het Jazz Orkest van het Concertgebouw en het Metropole Orkest. Deurloo opereert in de jazz, maar laat zich niet begrenzen door een bepaalde stijl. Zelfs als u haar naam nog niet kent, kent u haar geluid. Deurloo geeft in reclames een bekende rookworst net dat beetje extra pit.

Mike Boddé is bekend van TV en theater als cabaretier, schrijver en presentator, maar is daarnaast ook een uitstekende pianist en componist. Toen Boddé negentien jaar was, reisde hij naar de Verenigde Staten om daar jazz te leren spelen. Nadat hij teruggekeerd was in zijn geboorteplaats Rotterdam, ging hij naar het conservatorium. Hij is componist van onder meer reclamemuziek en kinderliedjes, sinds 2015 vaste gast in het televisieprogramma Podium Witteman, speelt duo met Mike Del Ferro en hij speelt sinds 2016 ook met Hermine Deurloo. Onlangs werd zijn nieuwste boek ‘Tril’ gepubliceerd.

Hermine Deurloo - chromatische mondharmonica
Mike Boddé – vleugel