OOSTWOUD - Zin om het nieuwe jaar actief te beginnen? Om lekker buiten bezig te zijn voor het goede doel? Om de handen uit de mouwen te steken voor de plaatselijke natuur? Dan kan!

IVN West-Friesland organiseert deze winter drie natuurwerkmiddagen in het Egboetswater met tal van gezonde groene klussen, zoals zagen, snoeien, dreggen of harken.

Op 9 januari, 6 februari en 5 maart (driemaal een donderdag) is iedereen van harte welkom om mee te helpen, om samen de mouwen op te stropen en de natuur een “zetje” te geven richting lente. De werkzaamheden starten om 13:00 uur bij het IVN-gebouwtje aan de Liederik nummer 15, (A240) 1678 JC in Oostwoud (afslag Hauwert). Voor vragen kunt u contact opnemen met Ria de Graaf (06-40392703). Wie weet tot ziens!

IVN kan trouwens nog steeds vrijwilligers en schippers gebruiken. Als er mensen zijn die misschien willen meehelpen met het zorgen voor dit gebied, of met het geven van rondleidingen zijn ze welkom. Ze kunnen zich dan aanmelden als vrijwilliger bij IVN West-Friesland, dit kan via secretaris@ivn-westfriesland.nl