MEDEMBLIK - Voortaan kunnen klanten in Medemblik terecht bij een Albert Heijn in hun eigen buurt. De winkel, een voormalige DEEN, zit aan Overleek 1 en heeft het nieuwste concept, met grote focus op vers, gemak en digitale innovatie. Vandaag om 16:00 uur ging Albert Heijn Medemblik Overleek open. Supermarktmanager Dennis Kuipers: “Ons hele team keek er erg naar uit om klanten te ontvangen in onze nieuwe winkel! Meteen al na opening was het gezellig druk. We kregen veel complimenten. Klanten zijn blij met het grote versaanbod, maar ook met de mooie bloemenafdeling die gewoon is gebleven.”

Albert Heijn Medemblik Overleek heeft een groot aanbod groente en fruit, afkomstig uit de regio zoals peren uit Hem en bloemkool uit Andijk. Ook is er een ruim biologisch en vega(n) assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende ultraverse maaltijden en verspakketten. Voor ontbijt, lunch en borrel zijn er diverse kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten. De bakkerij biedt behalve heerlijk gebak ook een brede selectie afgebakken brood met uiteraard de bekende West-Friese bakkersbroden en krustiebroodjes van Bakkerij Pater.

Gemakkelijk en snel

De nieuwe Albert Heijn is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor het afrekenen snel gaat. Dennis Kuipers: “Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat natuurlijk ook.” Bij de servicebalie vind je onder andere het afhaalpunt van bol.com en een oplaadstation voor de OV-chipkaart. In de hal zit een Gall & Gall gemak met een compleet assortiment dranken in binnenlands en buitenlands gedistilleerd.

Veel keuze in prijs
Albert Heijn Medemblik Overleek biedt keuze in prijs. Naast de bekende A-merken en de voordelige AH Huismerken zijn er ook Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. “We hebben meer dan 1.250 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje. Ook zijn er elke week meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen op diverse producten, van groente en fruit tot brood en nog veel meer”, aldus de supermarktmanager.

Extra feestelijk

Na de opening blijft het extra feestelijk bij de nieuwe Albert Heijn. De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij je een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar kunt sparen. Dennis Kuipers hoopt dat klanten zich snel thuis zullen voelen in de nieuwe winkel. “Wij willen graag de persoonlijke supermarkt in de buurt zijn. Klanten kunnen met elke vraag, opmerking of tip bij ons terecht”.

Albert Heijn aan Overleek 1 in Medemblik is open van maandag tot en met zondag van 7:00 tot 21:00 uur.