ENKHUIZEN - Na een 3-0 nederlaag bij SV Enkhuizen is de degradatie van SEW nog slechts een kwestie van tijd. Voor SV Enkhuizen kwam de overwinning, na drie nederlagen op rij, als geroepen.

Ondanks het feit dat de ploeg van Jeroen Slaager zich al heeft neergelegd bij de degradatie gaf men SV Enkhuizen nog aardig partij.Max Drayer had zelfs de score kunnen openen, maar het doelpunt viel juist aan de andere kant toen Sonny Pronk profiteerde van een fout in de SEW-defensie. Nog voor de rust wist middenvelder Stef Kerkhoff die score te verdubbelen.

Ook na de rust deed SEW niet eens zoveel onder voor de thuisploeg die chter een stuk slagvaardiger bleek. Nadat keeper Bommels eerst Michael Mantel van het scoren wist te houden had hij geen antwoord op de rebound van Niels Compas en was het duel gespeeld.