WERVERSHOOF - De derby tussen VVW en Hauwert '65 heeft zondagmiddag een hoop spektakel opgeleverd. Op De Westrand nam VVW een 2-0 voorsprong, maar na de rust wisten de gasten zich op te richten en met 2-3 te zegevieren.

De thuisploeg kwam na twintig minuten op voorsprong toen Max Groot het eindpunt was van een vloeiende VVW-aanval. Nog mooier was de goal van Rob Neuvel. In stelling gebracht door Jelle schouten verschalkte hij keeper Blaak met een mooie lob: 2-0.

Hoe anders was het beeld na de rust toen Jente Doodeman op aangeven van Frank Stekelenburg de aansluiting vond. De ploeg van Ricardo Appelman had het geloof weer terug terwijl het VVW van Yotti Papamelodias steeds rommeliger ging spelen. Verdediger Aris Ruijter had vervolgens een groot aandeel in de ommekeer. Halverwege de tweede helft schoot hij zelf de 2-2 achter keeper Vertelman en tien minuten later leverde hij een assist af op Milan Slagter wiens treffer de winnende zou zijn: 2-3.