JULIANADORP - SEW wacht ook na de uitwedstrijd bij JVC nog altijd op de eerste zege. De ploeg van trainer Jeroen Slaager nam in Julianadorp weliswaar een voorsprong, maar stond na afloop wederom met lege handen.

De teller staat zodoende voor de Nibbixwoudse ploeg nog altijd op één schamel puntje. JVC daarentegen bracht het totaal op acht punten en kruipt richting de middenmoot van de tweede klasse. JVC begon ook feller aan de wedstrijd, maar moest toezien hoe Travis Reuser de score namens de gasten wist te openen. Deze voorsprong hield overigens nog geen vier minuten stand want nog binnen het eerste half uur zorgde Hans Groenhuizen op fraaie wijze voor de gelijkmaker.

Na de rust bleek het spel van beide kanten slordig, maar was het toch JVC dat de punten in eigen huis hield toen Mees Clemens voor de winnende gol wist te zorgen: 2-1.