NIBBIXWOUD - Op de voorlaatste speeldag van de competitie hebben SEW en Always Forward de punten gedeeld. In een doelpuntrijk duel eindigde het in Nibbixwoud in 3-3.

Beide ploegen gaven elkaar niets toe. De thuisploeg van trainer Jeroen Slaager kwam driemaal op voorsprong, maar net zo vaak kwamen de gasten uit Hoorn terug. Travis Reuser opende de score, maar binnen drie minuten wist Stan Prins gelijk te maken. De ruststand werd op 2-1 bepaald door een treffer van Mitch Rekveld.

In de tweede helft maakte Prins voor de tweede maal gelijk, maar ook Reuser maakte zijn tweede treffer en bracht SEW weer op voorsprong. Genoeg voor de zege was dit echter niet aangezien Cem Zaal de eindstand op 3-3 bepaalde.

SEW sluit op 2e Pinksterdag de competie af met een uitduel bij Hauwert '65 en mag zich, mits er geen gekke dingen gebeuren op de laatste speeldag, daarna opmaken voor de nacompetitie. Always Forward sluit het seizoen volgende week af met een thuisduel tegen DWOW.