NIBBIXWOUD - SEW heeft zondag totaal geen moeite gehad met KGB. Op eigen veld wist de ploeg van trainer/coach Jeroen Slaager de tegenstander uit Bovenkarspel met ruime cijfers terug te wijzen: 6-1.

Onder een stralende voorjaarszon had de thuisploeg het duel feitelijk bij rust al beslist. Alen Sitnic opende al snel de score, vijf minuten later gevolgd door een treffer van Mitch Rekveld. Kort voor de rust zorgde Enzo Renon voor een comfortabele 3-0 stand.

Na de rust ging SEW op dezelfde voet door en kwam KGB er niet aan te pas. Maarten-Jan Martin en Travis Reuser voerden de score verder op endat Michael helfensteijn namens de gasten de eer wist te redden bepaalde Renon met zijn tweede van de middag de eindstand op 6-1.