NIBBIXWOUD - SEW heeft in de thuiswedstrijd tegen medepromovendus Saenden een kansloze nederlaag geleden. Waar de thuisploeg van trainer Jeroen Slaager in de eerste helft nog redelijk op de been bleef, gaf men het duel na rust compleet uit handen: 0-6.

Na tien minuten kwamen de gasten uit Wormerveer bij de eerste de beste kans gelijk op voorsprong via Ferry Heijnis. Waar SEW aanvallend nauwelijk iets kon uitrichten hield keeper Noah Bommels de thuisploeg in de eerste helft op de been met enkele puike reddingen.

Na de rust was er echter voor Bommels ook geen redden meer aan. Terwijl zijn collega aan de overkant, Liklikwatil, op deze koude zondagmiddag niets te doen kreeg daar werd de SEW-goalie in de steek gelaten door zijn defensie en kon nog vijfmaal vissen. Juary Santos besliste het duel met twee treffers binnen een kwartier en daarna deden Robin hoogstra, Mikey Hoffs en Remy Goudriaan ook nog een duit in het zakje voor de ploeg van trainer Guillaume Groot.