NIBBIXWOUD - SEW blijft ook na zes wedsrijden puntloos onderaan al had het in de thuiswedstrijd tegen DWB wellicht recht op een punt. Het waren echter de gasten die er vlak voor tijd met een 0-1 zege vandoor gingen.

SEW speelde op eigen veld zeker niet onaardig, gaf weinig kansen weg en kreeg zelf wel een aantal mogelijkheden onder meer via Job Zuiker, Robert-Jan Martin en na de rust Mitch Rekveld. Hierbij stond keeper Schouten van DWB enkele malen het geluk in de weg voor de ploeg van trainer Jeroen Slaager.

DWB was eveneens dicht bij een treffer toen Charlie Windhorst op de lat kopte, maar dezelfde Windhorst had vijf minuten voor tijd meer geluk toen hij op de juiste plaats stond om een aanval af te ronden en zo de drie punten voor DWB te bevestigen.