MEDEMBLIK - Mijn naam is Boban. Boban Benjamin Braspenning. Ik ben geboren met een artiestennaam… dus ik moest wel. Maar daar heb ik mij lang tegen verzet! Ik ben naar de Universiteit geweest, verdiepte mij in economie én ethiek. Ik volgde zelfs stage bij Follow the Money! Àlles om maar geen cabaretier te worden!

Maar het ging mis… Ik maakte een liedje over studieschuld, dat ging per ongeluk viraal en zo ging het van kwaad tot erger. Ik maakte een sprookje over banken en mocht dit – tot overmaat van ramp – voordragen in een vol Carré. Daarmee was het einde zoek.

In 2021 won ik de jury- en publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival, waarmee het laatste sprankje hoop voorgoed vervloog. Opeens zat ik bij de Slimste Mens, stond ik op Paaspop en zwierf ik als uit de kast gekomen kunstenaar langs de theaters met ‘boompje, beestje’. Een cabaretprogramma over woningnood.

Ik speel boompje beestje overal waar je geen huis kunt vinden. Precies! Door hééél het land! Dus kom kijken en ga huilend (van het lachen) weer naar huis (als je dat hebt).

Kaarten à € 15,00 zijn verkrijgbaar via de website bon-theater.nl.
Aanvang van de voorstelling is 20:15
Locatie Admiraliteitsweg 6 A, Medemblik
Het BON-theater café is open om 19:30 voor koffie en het afhalen van de plaatsbewijzen.