MEDEMBLIK - Beatrice van der Poel speelt op zaterdag 15 februari in het BON-theater haar mooiste liedjes en gloednieuw materiaal van haar pas verschenen album Montere Weemoed dat door Frits Spits in de Taalstaat werd gelanceerd.

Geïnspireerd door haar samenwerking met auteur Thomas Verbogt waarmee ze afgelopen seizoen een voorstelling maakte, bracht ze onlangs een nieuw album uit. Beatrice laat zich niet in 1 hokje plaatsen en zoekt de muzikale grenzen op; pop, jazz, kleinkunst, Soul & Blues worden met elkaar vermengd. Songs schrijft ze op gitaar of op haar vintage lapsteel uit 1936. Voor een gedicht van de overleden tv presentator en dichter Wim Brands schreef ze de muziek. Gitarist Tim Eijmaal (o.a. bij Sven Hammond, Matt Simons, New Cool Collective) arrangeerde en produceerde het album. Samen brengen ze een gloedvol en persoonlijk concert vol weemoed, Blues, poëzie en een aantal vertaalde songs van Jimi Hendrix.

Kaarten
Kaarten voor Beatrice van der Poel en Tim Eijmaal in het BON-theater in Medemblik zijn verkrijgbaar via www.bontheater.nl. Entreeprijs bedraagt €15,00. Aanvang 20:15 uur.