MEDEMBLIK - De Bigband MissJones is een begrip in Noord-Holland. Deze 24 – koppige, semiprofessionele band onder leiding van Ton van de Kieft speelt al ruim 15 jaar de sterren van de hemel tijdens feesten, festivals en theaterconcerten. Niet in de laatste plaats door het aanstekelijke enthousiasme van de muzikanten en de zeer overtuigende vocalisten, Isabelle Braaf en Ruud van Etten.

Na een geslaagde tour in China afgelopen najaar, (hun tweede tournee aldaar) laat MissJones muziekliefhebbers weer genieten in de Noord-Hollandse theaters.

Stap aan boord voor een muzikale reis met Bigband MissJones! Op 13 april neemt de band in De Bonifatiuskerk in Medemblik haar publiek mee op een reis door de muzikale tijd, van de swingende jaren 1930 tot aan de hedendaagse popmuziek.

Mis dit unieke concert niet! Zet de datum in uw agenda en reserveer snel entreekaarten op de website van de Bonifatiuskerk! Het wordt een avond vol nostalgie en verrassende wendingen. Kom genieten van deze swingende bigband MissJones!

Bonifaciuskerk
Kerkplein 9C
1671 CR Medemblik

Zaterdag 13 april 2024
Zaal open 19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Einde : 22:30 uur
Entree : 20,00 euro

Kaarten via https://bonifaciusmedemblik.nl of aan de kassa.