WEVERSHOOF - Zondag 9 juni, 1e Pinksterdag, dalen er vanaf 19:00 uur twee live optredens op ons neer in Hèt Café van Wervershoof. Gewoon omdat het kan.

Het eerste live optreden is ook gelijk bijzonder. Een jaar of wat geleden stopte de hardst werkende rock & roll band van Nederland: Peter Pan Speedrock. Ook wereldberoemd hier in West-Friesland. De zangert (Peter) bedacht daarna wat anders, bijna tegenstrijdig met de onstuimige rock & roll van PPS: The Blackest White. Het evenwicht komt van Peters zielsverwant Eva Mara, wiens vocalen een bekorende kracht hebben met de allure van een sirene uit De Odyssee van Homeros. Wanneer hun stemmen samenkomen wordt contrast omgetoverd tot harmonie, vol luister uitvloeiend in The Blackest White. Open zowel de oren als de geest en laat je meevoeren. The Blackest White is te zien en te horen vanaf 19:00 uur, ze spelen een uur.

De tweede live gig komt van vlakbij. Het soloproject van Huub Sijm, Zwaagdijker met passie voor de muziek en talentvol. Dat bewijst hij met Crows from Ashes. Alle muziek bedenkt hij zelf en speelt hij zelf in. Live krijgt hij hulp van Nick Haakman en Kris Schouten. Een powertrio dat zorgt voor veel energie, plezier en passie. Denk aan Muse, Queens of the Stone Age en The White Stripes. Crows from Ashes zal rond de klok van 22:00 uur aftikken.

De entree is de gehele avond gratis.