MIDWOUD - Heel West-Friesland kijkt weer uit naar het optreden op zaterdag 16 september van Oôs Joôs in “Feestzaal De Post” in Midwoud. Voorafgegaan door de tractor-lichtjesoptocht. En om het party-seizoen te openen is er de avond ervoor, vrijdag 15 september, Het Foute Feest Festijn met het Q-Music Foute Uur en OJKB.


Oôs Joôs
Het optreden van Oôs Joôs vorig jaar was een groot succes. Een volle zaal zong alles mee, en het werd een groot feest. Logisch dat de band en het publiek vroegen om herhaling! En dat gaat gebeuren op zaterdag 16 september. Vanaf 21.30 gaat de band los. Vorig jaar moesten er nogal wat fans teleurgesteld worden, want vol is vol. Daarom is het aan te raden om van te voren de kaarten (€ 15,--) veilig te stellen. Voor wie van bovenaf uniek zicht wil hebben op de volle zaal en de band reserveert voor € 100,-- een plaatsje in de VIP-room. Daarbij is dan overigens ook het drinken en het warm en koud buffet inbegrepen.Het aantal plaatsen in de VIP-room is beperkt, dus reserveren is belangrijk.

Tractor-lichtjes-optocht
Wie echt een avond-om-nooit-meer-te-vergeten wil beleven staat vanaf 20.30 bij De Post. Dan komt de tractor-lichtjes-optocht vanuit Midwoud naar de grote parkeerplaats bij De Post. Een optocht die vanuit heel West-Friesland belangstellenden trekt. Maar liefst 60 feestelijk verlichte tractoren, vaak met aanhanger en op de muziek feestende passagiers, trekken in een bonte stoet voorbij.

Het Foute Uur met Q-Music, OJKB en After Party
De avond ervoor, vrijdag 15 september om 21.00 uur, opent Feestzaal De Post het party-seizoen spectaculair. Dan treden een aantal van de beste DJ’s van dit moment op: Julya van Salt and Pepper, de mannen van OJKB en de Q-MUSIC DJ met live Het Foute Uur van 00.00 uur tot 01.00 uur.. Een avond non-stop feest, met veel foute hits. Ook bij deze show is de VIP-room beschikbaar. Zorg dat je op tijd kaarten bestelt op “cafédepost.nl” of aan de zaal. Kaarten € 15,-- / combikaart met Oôs Joôs € 25,--/ VIP-room € 100,--..

Gratis entree

Om het begin van het partyseizoen met iedereen te vieren is vanaf 01.00 uur de after-party voor iedereen, voor zover er nog ruimte is, gratis toegankelijk. Eigen DJ’s, Tim van Meulem en Ryan Benoir, zorgen dat het voor iedereen een feest wordt.