WOGNUM - Op zondag 29 maart 2020 geeft Wouter Harbers een concert op de fraaie vleugel in de Protestantse kerk aan de Raadhuisstraat 15 te Wognum. Wouter is een topper op zowel de piano als het orgel. Hij geeft veel concerten op allerlei prachtige locaties, onlangs ook in het concertgebouw. De commissie is dan ook blij dat hij een pianoconcert komt geven. Het concert begint om 15:30 uur. Kaarten à € 13,50 online via muziek35@gmail.com Restkaarten à € 15,00 voor aanvang aan de kerk (contant). Voor verdere info: www.zingenenzo.com.

Klassieke muziek toegankelijk maken voor iedereen. Dat is de missie van pianist Wouter Harbers (1986). Liefhebbers van klassieke muziek maar juist ook mensen die nog nooit in Het Concertgebouw geweest zijn, trakteert hij op de mooiste muziek ter wereld.
Wouter doorweeft zijn concerten met interessante informatie en ludieke feitjes over de muziek. Dat levert een nieuwe luisterervaring op. Door de wisselwerking tussen pianist en publiek is de sfeer ontspannen en gezellig. Wouters koffieconcerten zijn hiervan een goed voorbeeld. Die geeft hij inmiddels op zeven locaties door heel Nederland.

Wouter debuteerde recent in Het Concertgebouw in een uitverkochte Kleine Zaal. Hij liet zich op hoog niveau scholen bij Wibi Soerjadi en tijdens masterclasses in Oxford, waarvoor hij uit een internationale groep pianisten geselecteerd werd. Ook bracht Wouter vier albums uit. Naast pianospelen dirigeert hij. Zo stond hij op de bok bij Händels Messiah en Ein deutsches Requiem van Brahms. Als pianist speelde Wouter diverse pianoconcerto’s, waaronder bijna tien keer Chopins Eerste.