Bewolkt17.1 ℃

Aannemersbedrijf Muurlink B.V. in Alkmaar

Aannemersbedrijf Muurlink B.V.

Aannemersbedrijf Muurlink levert maatwerk in zowel produkt als prijs. En dat, gecombineerd met het belang dat wij hechten aan betrouwbaarheid en kwaliteit, zorgt ervoor dat wij ons bedrijf blijven uitbreiden. Om u op die manier nog beter van dienst te kunnen zijn, door u een complete aanbieding te doen. We houden alles in eigen hand, wat naast financiële voordelen ook duidelijkheid in de planning biedt.

Hierbij geldt dat betrouwbaarheid, communicatie, flexibiliteit en kwaliteit de sleutel- woorden zijn

Onze slogan is: Kwaliteit in veelzijdigheid; en daar wordt naar gewerkt. De door ons gerealiseerde projecten zijn het best denkbare visitekaartje. Wij richten ons op een brede doelgroep, door de vakmensen in ons team kunnen we u op uw wenken bedienen. Binnen ons bedrijf zijn communicatielijnen kort, een gevolg van onze start als familiebedrijf. We weten van elkaar wat er speelt, kunnen problemen voorzien en daarmee voorkomen.

Wij zijn er trots op dat onze klanten ons omschrijven als vakbekwaam, betrouwbaar en meedenkend. Trots dat wij het meeste werk op uitnodiging krijgen via mond op mond reclame, een teken van het vertrouwen dat wij opgebouwd hebben. De goede contacten met onze klanten zorgen ervoor dat wij wezenlijk bij kunnen dragen aan de realisatie van hun wensen. Of het nu gaat om een deurknop, het ideale kantoorpand, de meest efficiënte werkplaats, agrarische werkzaamheden, onderhoudswerkzaamheden of het huis van uw dromen, met en op aannemersbedrijf Muurlink kunt u bouwen!

Zoek een bedrijf in Medemblik:

Adres
Roemer Visscherstraat 16
1814 EL  Alkmaar
Telefoon
072- 5202642
Mobiel
06-51588788
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Aannemersbedrijf Muurlink B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map