Bewolkt17.1 ℃

Accolade Makelaars in Bergen nh

Accolade Makelaars

Accolade Makelaars dateert van 1976, toen nog Monsees makelaardij. Ons bedrijf is een van de langst gevestigde makelaarskantoren van Bergen. Makelaar Marije van Veen is vrijwel vanaf het prille begin aan het bedrijf verbonden en is thans eigenaar.

Binnen de altijd grillige woningmarkt is ons bedrijf al meer dan vier decennia een constante factor in Bergen en omgeving. Want wat er ook allemaal in die jaren is veranderd, één ding is gebleven: een makelaardij met hart voor huizen én mensen. We weten maar al te goed dat een huis kopen of verkopen draait om betrouwbaarheid en deskundigheid.

Verbindingen
Accolade betekent 'omarming' of 'verbindingshaak'. En dat is ook wat we willen zijn. We zijn persoonlijk betrokken bij iedere opdracht, van de eerste kennismaking tot de handtekening bij de notaris. We leggen contacten en verbindingen en gaan altijd op zoek naar de ideale match tussen partijen.

Zeker en vertrouwd
Accolade Makelaars is lid van de NVM. Een garantie voor goed vakmanschap en voor werken conform heldere kwaliteitscriteria. Maar ook voor betrouwbare diensten door een beëdigd makelaar-taxateur. Een prettige zekerheid voor koper én verkoper.

Foto's van Accolade Makelaars

Accolade Makelaars image 1
Accolade Makelaars image 2

Zoek een bedrijf in Medemblik:

Adres
Raadhuisstraat 8
1861 KS  Bergen nh
Telefoon
072-5813003
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Accolade Makelaars. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map