Bewolkt17.1 ℃

AJVbouw in Alkmaar

AJV bouw staat bekend om prima vakmanschap in combinatie met een klantvriendelijke werkwijze. Het bouwbedrijf is werkzaam op de particuliere markt voor restauratie van stolpboerderijen. Ook voor nieuwbouw, verbouw en onderhoudswerkzaamheden bent u bij ons in goede handen.

Voor ons is ieder bouwwerk uniek. Wij denken dan ook niet in standaard details, werkwijzen en materialen. Wij zoeken voor iedere opdracht naar passende details, een economische werkwijze en toepassing van verantwoorde materialen.

Gedegen kennis van materialen en constructies geeft ons de mogelijkheid u het beste te bieden, zonder afbreuk te doen aan aspecten als duurzaamheid, uitstraling en natuurlijk uw wensen. Wij denken bij de voorbereiding en tijdens de werkzaamheden met u mee. Wij wijzen u dan op verbeteringen en alternatieven die binnen uw wensenpakket mogelijk zijn, zonder dat uw uitgangspunten in het gedrang komen.

Door onze bescheiden omvang heeft u zowel bij de voorbereiding als bij de uitvoering met dezelfde persoon te maken. Daardoor zijn wij goed op de hoogte van uw wensen en de gemaakte afspraken. Dit alles leidt tot het door u gewenste resultaat.

Foto's van AJVbouw

AJVbouw image 1
AJVbouw image 2
AJVbouw image 3
AJVbouw image 4
AJVbouw image 5
AJVbouw image 6
AJVbouw image 7
AJVbouw image 8

Zoek een bedrijf in Medemblik:

Adres
Verdronkenoord 49
1811 BB  Alkmaar
Telefoon
072-5200963
Mobiel
06-22223253
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over AJVbouw. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map