Licht bewolkt14.3 ℃

Autorijschool Gert van der Heiden t.h.o.d.n. Lesgo in Hoorn nh

Autorijschool Gert van der Heiden t.h.o.d.n. Lesgo

WAAROM LESGO?
Als leerling van LesGO kun je van veel voordelen profiteren:

DE PROEFLES IS GEGARANDEERD GRATIS!
Spannend je eerste proefles, kom bij LesGO ontdekken wat je er van vindt en of de klik er is met jouw instructeur. Zodra je enthousiast bent kunnen we direct de lessen inplannen. LesGO staat bekend om zijn flexibiliteit.

EEN PAKKET AFGESTEMD OP JOUW RIJSTIJL
Wil je 6 uur per week of 1 uur per week rijles, omdat de studie al genoeg tijd in de slag neemt? Geen probleem, bij LesGO maken we een pakket en planning aan de hand van jouw agenda!

DIRECT BEGINNEN MET RIJLESSEN, WANNEER HET JOU UITKOMT
Zodra de proefles goed is gegaan en je wilt graag verder, dan kunnen wij meteen een vervolgles inplannen. Op die manier kun je zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Dus niet meer op de fiets in de regen, maar droog en snel met de auto.

IN NIEUWE AUTO’S RIJDEN
Lesgo heeft de nieuwste lesauto’s. Alle auto’s zijn geschikt en betrouwbaar voor de rijles en voldoen aan de eisen die het CBR stelt aan een lesauto. Verder zijn de auto’s trendy en passen helemaal in de stijl van LesGO!

CADEAUBONNEN VOOR EEN RIJLES
Het rijbewijs is vaak sparen of wie weet willen je ouders wat bijdragen! Maar wat is er nou leuker dan voor een vriend(in) voor zijn/haar 18e verjaardag een cadeaubon te geven? Het is een leuk, nuttig en een origineel cadeau!

JE WEET VAN TE VOREN HOEVEEL JE RIJLESSEN GAAN KOSTEN EN WAAR JE AAN TOE BENT
Bij LesGO staat betrouwbaarheid voorop, daarom communiceren wij op de website alle prijzen van de lespakketten, zodat jij op de hoogte bent van de kosten. Verder is de proefles gratis en vrijblijvend. Op basis van de proefles maken wij een advies op maat, zodat je kunt kijken of jij je hierin kan vinden. En als je wilt overleggen met je ouders is dat natuurlijk; erg logisch!

ER WORDT GEWERKT MET EEN INSTRUCTIEKAART HIEROP HOUDEN WE JE VORDERINGEN BIJ
Erg handig, zo weet je precies wat je in de lessen goed doet en waar je nog even wat meer aandacht aan moet besteden.MOGELIJKHEID TOT HET VOLGEN VAN EEN SPOEDOPLEIDING
Stel je wilt je rijbewijs zo snel mogelijk halen en je kan echt niet meer wachten. Dan is het al mogelijk je rijbewijs in 10 dagen te halen! Hiervoor is interesse in het autorijden en het snel kunnen oppakken van het autorijden natuurlijk wel belangrijk. Het is ideaal in de vakantieperiode, maar tijdens drukke schoolweken wordt het natuurlijk wat lastiger. Vraag gerust LesGO om meer advies!

GOED GEKWALIFICEERDE RIJINSTRUCTEURS, JAARLIJKS BIJGESCHOOLD, DE MEESTE MET DIPLOMA FAALANGST
Wat is er nou belangrijker dan een instructeur waar het goed mee klikt en waar jij je vertrouwd bij voelt? LesGO zorgt ervoor dat ze instructeurs aanneemt die passie hebben voor het autorijden en leerlingen iets kunnen aanleren. Daarnaast zijn alle instructeurs zelfstandig ondernemers en lopen dus over van motivatie!

ONLINE PLANNING ZODAT JE ALTIJD WEET WANNEER JE VOLGENDE RIJLES STAAT INGEPLAND
Wil je afspreken met een vriend(in), maar weet je niet meer wanneer je volgende rijles gepland staat? Kijk dan even via internet met je eigen wachtwoord en zie wanneer jouw volgende rijles staat ingepland.

Foto's van Autorijschool Gert van der Heiden t.h.o.d.n. Lesgo

Autorijschool Gert van der Heiden t.h.o.d.n. Lesgo image 1
Autorijschool Gert van der Heiden t.h.o.d.n. Lesgo image 2

Zoek een bedrijf in Medemblik:

Adres
Jacques Bloemhof 41
1628 VN  Hoorn nh
Mobiel
06-15317773
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Autorijschool Gert van der Heiden t.h.o.d.n. Lesgo. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map