Licht bewolkt14.3 ℃

Baltus Havenwinkel in Enkhuizen

Baltus Havenwinkel

Breng een bezoek aan Baltus Havenwinkel voor unieke Bretonse jassen, verse broodjes, de leukste accessoires, nautische kleding en zeilpakken.

Baltus Havenwinkel opende haar deuren in april 2011 en is gelegen aan de schitterende buitenhaven van Enkhuizen. Zodra het vaarseizoen start is deze gezellige haven het toevluchtsoord voor iedere vaarliefhebber. Geniet in de weekenden en hartje zomer van een volle haven vol mooie zeil- en motorschepen. Enkhuizen staat bekend om het Zuiderzee Museum, de Drommedaris, Sprookjes Wonderland en de vele gezellige terrasjes en verse haring.

Iedere morgen verzorgen wij vers gebakken broodjes vanaf 07:30 uur; kom langs voor een warm croissantje, kop koffie en een krantje. Snuffel rond in onze uitgebreide winkel of laat je leuk aankleden door één van onze vriendelijke medewerkers. Merken die wij verkopen zijn onder andere Helly Hansen, Kjevik, Mousqueton en Batela. Wij geloven niet in hoge prijzen maar wel in kwaliteit! Breng ons een bezoekje en laat je verassen, we heten je van harte welkom.

Tot ziens bij Baltus in Enkhuizen,Oscar Baltus

Foto's van Baltus Havenwinkel

Baltus Havenwinkel image 1
Baltus Havenwinkel image 2

Zoek een bedrijf in Medemblik:

Adres
Havenweg 9
1601 GA  Enkhuizen
Telefoon
0228-527894
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Baltus Havenwinkel. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map