Licht bewolkt14.3 ℃

Bouwbedrijf Van Ramesdonk in Heerhugowaard

Bouwbedrijf Van Ramesdonk

Of het nu gaat om het vervangen van een ruit of om het strippen en heropbouwen van een volledige woning, door onze allround mogelijkheden kunt u voor nagenoeg alle werkzaamheden bij ons terecht en heeft u alles onder 1 dak.

Bij ons bent u ook vrij om ook uw unieke wensen door te zetten in het werk wat wij voor u realiseren. Of dit nu sierranden zijn, een apart bouwwerk of speciaal naar uw wens uitgesneden raamfolie, bij ons kunt u altijd uw eigen twist aangeven waardoor het resultaat nog persoonlijker zal zijn.

Kwalitatief hoogstandje
Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij ons en blijven constant zoeken naar nog meer mogelijkheden om duurzamer, efficiënter en kwalitatiever te werken. Meer mogelijkheden en opties maar niet voor een hogere prijs. Onze prijs is 5 waar de kwaliteit 10 is!

U bent geen nummer, u bent een persoon met een droom, een wens.. Daar nemen wij graag de tijd voor en zetten graag speciaal voor u een kop koffie om u tijdens uw bezoek aan onze werkplaats te informeren en u het bouwproces en de materialen te laten zien.

Ons team
Altijd meedenkend en flexibel, bij de adviserende en oriënterende gesprekken maar ook tijdens de uitvoering van het werk. Een team om op, of eigenlijk mee, te bouwen! Meer dan gewoon service is hetgeen wat wij hanteren, nagenoeg 365 dagen in het jaar zijn wij bereikbaar voor uw vragen en het aandragen van oplossingen.

Foto's van Bouwbedrijf Van Ramesdonk

Bouwbedrijf Van Ramesdonk image 1
Bouwbedrijf Van Ramesdonk image 2
Bouwbedrijf Van Ramesdonk image 3
Bouwbedrijf Van Ramesdonk image 4
Bouwbedrijf Van Ramesdonk image 5
Bouwbedrijf Van Ramesdonk image 6
Bouwbedrijf Van Ramesdonk image 7
Bouwbedrijf Van Ramesdonk image 8

Zoek een bedrijf in Medemblik:

Adres
Veenhuizerweg 29
1704 DP  Heerhugowaard
Mobiel
06-42126334
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Bouwbedrijf Van Ramesdonk. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map