Lichte regen8.3 ℃

Final Finish in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Final Finish

De Riek 1
1704AS Heerhugowaard
06-22528777
info@finalfinish.nl
http://www.finalfinish.nl/

Final Finish

Projectafbouw heeft de capaciteiten om onder grote tijdsdruk de kwaliteit te allen tijde te waarborgen. Wij zijn in staat om op grote en middelgrote utiliteitsbouw projecten almede retail projecten de kwaliteit volledig te garanderen binnen de vooraf vastgestelde voorwaarden. Hier hebben wij reeds een sterke reputatie mee opgebouwd.

Daarnaast is Final Finish een uiterst flexibele organisatie waardoor zeer snel en adequaat kan worden ingesprongen op eventuele veranderingen in de uitgangspunten van een project.

De kwaliteit van de producten en diensten moet voldoen aan de eisen en verwachtingen van de opdrachtgevers.

Door het onderbrengen van de volledige afwerking tot en met de final finish zijn er geen discussies over de uiteindelijke kwaliteit omdat alles door één partij wordt uitgevoerd. Alle bewerkingen van wanden en plafonds worden door interne kwaliteitsinspecties voorafgaand aan de opvolgende bewerking gewaarborgd.

Wij zijn van mening dat door een combinatie van een zeer ruime ervaring in de praktijk, de benodigde theoretische kennis én een uitgebreid netwerk, wij u als opdrachtgever met gedegen advies op maat kunnen bedienen en waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Activiteiten
Alle activiteiten worden geleid vanuit Broek op Langedijk. De projecten worden door een degelijke werkvoorbereiding opgezet en door een ervaren projectleider begeleid.

Foto's van Final Finish

Final Finish image 1
Final Finish image 2
Final Finish image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Final Finish. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map