Zeer lichte bewolking14.3 ℃

Fysio Vivo in Zwaag

Fysio Vivo

Fysio Vivo is opgericht op 1 januari 2019, en is gevestigd te Zwaag in Huisartsenpraktijk de Bangaerde. Dit zorgt voor een goede samenwerking met meerdere zorgprofessionals die in de huisartsenpraktijk werkzaam zijn. De samenwerking zorgt voor korte communicatielijnen met bijvoorbeeld een huisarts of praktijkondersteuner, zo kunnen wij u betere zorg bieden. Uiteraard bent u ook van harte welkom wanneer u bij een andere huisarts staat ingeschreven.

Wij zijn een moderne praktijk met een actieve aanpak van uw klachten. Deze actieve aanpak bestaat uit het geven van persoonlijke adviezen, begeleiding, oefentherapie en sturen op zelfredzaamheid. Daarnaast kan bijvoorbeeld ook massage of dry needling onderdeel uitmaken van de behandeling om u verder te helpen.

Fysio Vivo beschikt over een moderne oefenzaal, met veel variatie in apparatuur. Zo kunnen wij u goed helpen bij (sport)revalidaties en bewegingsoefeningen. In de oefenzaal kunt uw onder begeleiding oefeningen aanleren waarmee uw klachten in het dagelijkse leven kunnen verminderen.

Foto's van Fysio Vivo

Fysio Vivo image 1
Fysio Vivo image 2
Fysio Vivo image 3

Zoek een bedrijf in Medemblik:

Adres
Krommewoud 46
1689 BP  Zwaag
Mobiel
06-33563178
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Fysio Vivo. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map