Bewolkt17.1 ℃

Heerlijk Nel in Alkmaar

Heerlijk Nel

Daisy Put en Eva Schmaal zijn de kracht achter Heerlijk Nel. Een warm, sfeervol en intiem restaurant waar de gastvrijheid en gastronomie samenkomen. Het prachtige monumentale pand aan de verdronkenoord ademt sfeer en historie, terwijl je op de achtergrond het geroezemoes en de gezelligheid van de cafés kunt horen.

Voor Daisy is de keuken van Heerlijk Nel zeer bekend terrein. Hier is ze ooit haar loopbaan gestart toen ze als 15 jarige op zoek was naar een stageplek. Door het enthousiasme van toenmalig eigenaar Irena besloot ze de koksopleiding te gaan volgen. Ook heeft ze een aantal jaar bij Heerlijk Nel gewerkt als zelfstandig werkend kok.

Na 13 jaar werkervaring in diverse restaurants kwam afgelopen zomer het aanbod om dit restaurant over te nemen en als eigenaar haar eigen keuken aan te sturen. Dit was een kans die ze met beide handen aangreep

Eva heeft na 20 jaar intensieve jeugdzorg besloten om samen met haar partner Daisy dit avontuur aan te gaan en zich een nieuw vakgebied eigen te gaan maken. Ze heeft heel veel zin om aan de slag te gaan en de gasten een fijne avond te bezorgen.

We kunnen niet wachten jullie snel te verwelkomen!

En Nel? We hebben allemaal wel een Nel in de familie die met passie en toewijding die heerlijke pure gerechten voor ons kookt. En waar we, als we na het eten heerlijk voldaan de tafel verlaten, tegen zeggen "Het was weer Heerlijk Nel!"

Foto's van Heerlijk Nel

Heerlijk Nel image 1
Heerlijk Nel image 2
Heerlijk Nel image 3

Zoek een bedrijf in Medemblik:

Adres
Verdronkenoord 131
1811 BD  Alkmaar
Telefoon
072-5111868
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Heerlijk Nel. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map