Half bewolkt8.8 ℃

Hippo Gym in Hippolytushoef

Bezoekadres:

Hippo Gym

Belterlaan 22
1777HM Hippolytushoef
0227-593562
info@hippogym.nl
http://www.hippogym.nl

Hippo Gym

De letterlijke betekenis van fitness is fitheid. In het volle bezit zijn van je krachten. Veel mensen verwarren fitness met zware krachttraining en zien grote spierbundels voor zich. Maar fitnesstraining kan afgestemd worden op alle aspecten van fitheid. Kracht, snelheid, lenigheid en coördinatie.

Specifiek voor fitnesstraining is dat je bewegingen uitvoert waarbij je weerstand ondervindt. Je kunt hierbij denken aan losse gewichten die je tegen de zwaartekracht in omhoog moet brengen of aan apparatuur waarbij je de weerstand kunt instellen. Sportcentrum Hippogym beschikt over de modernste krachtapparatuur van verscheidene merken.

We willen allemaal oud(er) worden maar we willen ons niet oud voelen. Dat dat prima samen gaat bewijst Ed Karsbergen (rechts op de foto). Je geeft het hem niet maar onlangs werd deze sportieve man 80 jaar!

Samen met sportmaat Cees Piet traint Ed trouw twee keer per week in de bij Sportcentrum Hippogym om zo de conditie op peil te houden. Bewegen is voor alle leeftijden!

Ed, nog van harte gefeliciteerd en we hopen nog heel wat sportieve jaren van je te mogen meemaken!

Foto's van Hippo Gym

Hippo Gym image 1
Hippo Gym image 2
Hippo Gym image 3
Hippo Gym image 4
Hippo Gym image 5
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Hippo Gym. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map