Licht bewolkt14.3 ℃

Homma Loodgieters in Bergen nh

Homma Loodgieters

Sinds 1947 zijn de loodgieters van Homma werkzaam in Bergen en omgeving. Wij: Joep en Joeri Homma (broer en zus) hebben het bedrijf van onze vader Jack Homma overgenomen die het op zijn beurt weer van onze opa heeft overgenomen. Een echt familiebedrijf dus.

Foto's van Homma Loodgieters

Homma Loodgieters image 1
Homma Loodgieters image 2

Zoek een bedrijf in Medemblik:

Adres
Jan Oldenburglaan 36
1861 JV  Bergen nh
Telefoon
072-5812525
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Luuk
18-11-2023

Review:
Ik ben van mening dat Homma Loodgieters misbruik heeft gemaakt van de situatie van een bejaarde mevrouw van 90 jaar. Ik zie niet graag dat andere in onze gemeente ook geconfronteerd worden met dit soort praktijken, vandaar dat ik me genoodzaakt voel om deze ‘recensie’ te delen. Haar cv-ketel van het zomerhuisje was plots aan vervanging toe. Ze heeft Homma (waar ze al langer een relatie mee heeft) gevraagd of zij met spoed de kapotte ketel konden vervangen voor een vergelijkbaar exemplaar. Op de dag van plaatsing was ik toevallig bij haar en liet ze me de (ongespecificeerde!) offerte zien. Voor het plaatsen van de ketel werd maar liefst 3.532,- euro geoffreerd. Terwijl de ketel zelf nog geen 890,- euro kostte. Ofwel voor een plaatsing van een cv-ketel (met spoed) rekent Homma 2.642,- euro! Omdat ik dacht dat dit wellicht een foutje was, informeerde ik bij een van de mannen ter plaatse of dit wel klopte. Deze hield zich van de domme en gaf aan niet te weten wat een cv-ketel kost. Nogal vreemd voor iemand die daar al meer dan 10 jaar bleek te werken. Daarna gebeld naar Homma om te vragen of ze een fout gemaakt hadden, en zo niet, of ze de offerte wilden specificeren (waar ze wettelijk aan moeten voldoen). De telefoniste van dienst wou dat niet doen. In plaats daarvan ging ze in de aanval (onder het mom van ‘de aanval is de beste verdediging’ wellicht?) en betichtte mij van agressief gedrag naar haar medewerker toe. Vragen stellen over een offerte wordt kennelijk beschouwt als agressief bij Homma. Ik zal hier maar achterwegen laten hoe de telefoniste zich zelf gedroeg aan de telefoon. Ik vind het zeer triest dat een bedrijf een nerveuze alleenstaande bejaarde vrouw zo veel geld durft te vragen. Het lijkt er in mijn ogen sterk op dat Homma hier misbruikt heeft gemaakt van de situatie.

Geef je beoordeling over Homma Loodgieters. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map