Licht bewolkt14.3 ℃

Jan Reek natuursteen in Hoorn nh

Jan Reek Natuursteen


Jan Reek natuursteen is u graag van dienst in het meedenken en adviseren in uw wensen in natuursteen. Te denken valt aan vele mogelijke toepassingen in marmer, keramiek, composiet, graniet, hardsteen etc. Van een natuursteen open haard tot hardsteen aanrechtblad, van natuursteen bestrating tot restauratiewerkzaamheden. Maar ook zijn wij u graag van dienst bij het vinden van een passend monument voor het gedenken van uw dierbare.

Alle soorten natuursteen; marmer, keramiek, composiet, graniet, hardsteen etc., worden in onze eigen fabriek volledig verwerkt van een groot brok steen, afkomstig uit vele landen over de wereld, tot aan het natuurstenen eindproduct. Dit betekent onder andere zagen, CNC frezen, zoeten en polijsten. Een bewerkelijk proces, dat wij volledig zelf in de hand hebben en, daar waar nodig, kunnen bijsturen.

Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 130 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail.

Wij, bij Jan Reek natuursteen, zien de veranderingen door de jaren heen. Machines hebben steeds meer invulling gekregen in het productieproces. Wij zijn echter sterk van mening dat zonder de kennis en kunde van de ‘oude’ ambacht en de toepassing hiervan, er geen kwalitatief hoogwaardig eindproduct ontstaat. Het machinaal en handmatig bewerken van het natuursteen gaat bij Jan Reek natuursteen hand in hand, waardoor we met zijn allen werken aan een prachtig eindproduct.

Foto's van Jan Reek natuursteen

Jan Reek natuursteen image 1
Jan Reek natuursteen image 2
Jan Reek natuursteen image 3
Jan Reek natuursteen image 4
Jan Reek natuursteen image 5
Jan Reek natuursteen image 6

Zoek een bedrijf in Medemblik:

Adres
Neutronweg 9
1627 LG  Hoorn nh
Telefoon
0229-210341
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Jan Reek natuursteen. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map