Onbewolkt15.2 ℃

Jongejans Haarwerk in Venhuizen

Jongejans Haarwerk

Haarwerk
Haar is een belangrijk onderdeel van ons gezicht, en bepaalt mede onze identiteit. Ongewenst haarverlies kan een onzeker gevoel met zich meebrengen. Uw probleem is onze zorg! De keuze van een haarwerk of een haaraanvulling is maatwerk. Met persoonlijk en vakkundig advies kunnen wij u helpen. Samen vinden wij een goede oplossing.

Maatwerk
Een maathaarwerk wordt speciaal voor u gemaakt. Maatwerk is bedoeld voor personen die een gedeeltelijke haaraanvulling nodig hebben of een hoofdvorm hebben die afwijkt. Wij maken zorgvuldig een mal van uw hoofd en een passend ontwerp. Dit is een intensief proces waarbij alle details aan de orde komen. Wij kunnen op deze manier een perfect passen maatwerk voor u maken. Maatwerk is handwerk en vraagt meer tijd dan een confectie haarwerk. In 6 tot 12 weken heeft u een speciaal voor u gemaakt haarwerk.

Standaardoplossingen
Naast een maathaarwerk zijn er verschillende mogelijkheden voor meer standaard haarwerken. Zo kunt u ook kiezen voor een confectie haarwerk dat uit een kunstvezel bestaat. Dit is machinaal of handgeknoopt en bijna niet meer te onderscheiden van echt haar. Er zijn ook confectie haarwerken te krijgen die gemaakt zijn van echt haar. Deze zijn duurder maar ook mooier! Voor beide typen haarwerken geldt dat er een enorme keuze is in kleuren en modellen. Een confectiehaarwerk is meestal binnen 48 uur leverbaar. Er zijn modellen op voorraad, maar ook deze haarmode verandert. Daarom bestellen we liever speciaal voor u, zodat het haarwerk zo veel mogelijk aan uw wensen voldoet.

Wat kunnen wij voor u doen?
Wanneer u een haarwerk nodig heeft adviseren we om ruim van te voren een afspraak met ons te maken. Tijdens het intake gesprek, wat geheel vrijblijvend is, nemen wij de tijd om met u de mogelijkheden, uw wensen en gewoontes en keuze voor een oplossing te bespreken. Zodat u een goed gevoel heeft, dat is onze zorg!

Werkwijze
Tijdens het intakegesprek staat uw wens en gevoel centraal. Er wordt gekeken naar de gezichtsvorm, kleur van het eigen haar en de huid. Het is namelijk belangrijk dat een haarwerk goed bij u past. Na het intakegesprek,maken we een vervolgafspraak, waarin we het haarwerk passend maken, knippen en uitleggen hoe het haarwerk te verzorgen. Een haarwerk reserveren kan ook, dit kan voor een periode van minimaal 3 tot maximaal 6 weken. Een intakegesprek is geheel vrijblijvend en kan binnen een termijn van 5 dagen. Uiteraard bieden wij nazorg, indien u dat wenst.

Vergoeding
Indien u een doktersverklaring heeft wordt uw haarwerk voor een deel of helemaal vergoed. Dat wordt voor u uitgezocht. Alle verdere administratieve handelingen worden door ons verzorgd.

Klachtenregeling
U krijgt bij ons op een haarwerk altijd 6 maanden garantie. Deze garantie geldt alleen indien er sprake is van fabricage fouten.

Foto's van Jongejans Haarwerk

Jongejans Haarwerk image 1
Jongejans Haarwerk image 2

Zoek een bedrijf in Medemblik:

Adres
Burgemeester Honijkstraat 41
1606 XM  Venhuizen
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Jongejans Haarwerk. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map