Onbewolkt14.2 ℃

Kringloopwinkel Saartje in Wieringerwerf

Kringloopwinkel Saartje

Zeven jaar terug begon Lex Gorsselink zijn kringloopwinkel Saartje aan de Werfstraat in Wieringerwerf. Een leuke en gezellige winkel met een warme en huiselijke sfeer, waar veel mensen graag kwamen. Mensen met een kleine portemonnee, mensen die door uiteenlopende omstandigheden een nieuw begin maakten met hun leven, mensen die behoefte hadden om even uit hun isolement te stappen en een praatje wilden maken, of mensen die gewoon interesse of passie hadden voor tweedehands, allemaal kwamen ze regelmatig bij Saartje langs. In de loop der jaren groeide Saartje uit tot een mooie grote kringloopwinkel met een eigen karakter. Het team werd uitgebreid en kwam er ook ruimte voor participatieplekken.


Zo kregen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om ervaring op te doen, zingeving en waardering te krijgen en een stap te zetten richting de maatschappij. Op donderdag 6 april 2017 ontstond een grote brand bij Saartje en legde haar bijna volledig in de as. Alles wat in al die jaren was opgebouwd, was verloren gegaan... Wat er daarna gebeurde is nog steeds ongelooflijk en fantastisch, want doordat er honderden mensen opstonden voor hulp en inzamelingsacties, kon Saartje een doorstart gaan maken! We zijn keihard aan het werk geweest om weer net zo'n mooie, (of misschien wel nog mooiere!) winkel neer te zetten als eerst.


Tijdens de heropening op vrijdag 2 juni 2017 was iedereen weer van harte welkom bij Saartje aan de Havenweg 11. Wat was het een geweldig feest en ging dit de hele Pinksteren zo door! Wij zijn heel blij om iedereen weer te zien en hopen jullie nog vaak te verwelkomen!!! Lex & team Saartje

Foto's van Kringloopwinkel Saartje

Kringloopwinkel Saartje image 1

Zoek een bedrijf in Medemblik:

Adres
Havenweg 11
1771 RW  Wieringerwerf
Mobiel
06-53457482
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kringloopwinkel Saartje. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map