Licht bewolkt14.3 ℃

Mediation College B.V. in Alkmaar

Het Mediation College

Het Mediation College is opgericht in 2007 door Hans Kramer. Aanvankelijk werden de mediation opleidingen gegeven vanuit het landgoed ‘De Haaf’ in Bergen.

Hans deed dat samen met Martin de Groot, die nog steeds tot ons docenten/trainers corps behoort. Al snel bleek dat er behoefte bestond aan meer trainingsfaciliteiten, zodat het Mediation College genoodzaakt was om uit te wijken naar een groter gebouw.

Inmiddels hebben wij sedert 2 jaar de trainingslocatie aan de James Wattstraat 18 te Alkmaar betrokken, waar het Mediation College kan beschikken over alle professionele opleidingsfaciliteiten. In de afgelopen jaren hebben al meer dan 1000 studenten een opleiding bij het Mediation College gevolgd.

In Noord-Nederland is het Mediation College dan ook een begrip geworden voor gedegen mediation opleidingen die worden gegeven door onze bevlogen docenten/trainers.

Zoek een bedrijf in Medemblik:

Adres
James Wattstraat 18a
1817 DC  Alkmaar
Telefoon
072-5272717
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Mediation College B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map