Onbewolkt14.2 ℃

Rijschool Kaandorp in Julianadorp

Rijschool Den Helder

Beste bezoeker van Denheldersdagblad, leuk dat je via deze website op zoek bent naar een rijschool. Graag leg ik uit hoe mijn manier van werken is.

Als je een afspraak bij mij maakt, dan is de eerste les gratis en verplicht je verder tot niets, na deze proefles geef ik je een advies welk pakket ik denk dat het best bij je past en weet je vooraf wat de totale kosten gaan worden. Uiteraard is zo’n advies een moment opname en tijdens de lessen kan het zijn dat je dingen sneller oppakt en je dus eerder praktijkexamen kan doen en mocht je dan slagen dan betalen wij de nog overgebleven uren direct aan je terug. Het behalen van het rijbewijs kost het nodige geld en niet iedereen heeft dat geld “op de plak” liggen. Bij ons kan je zonder extra kosten je rijopleiding in termijnen betalen, na de proefles leggen wij dit verder aan je uit.

Naast de schakel hebben wij ook een automaat, de automaat is voorzien van een aantal extra opties (richtingaanwijzer rechtshandig kunnen bedienen, gaspedaal aan de linkerkant) dus mensen met een beperking aan de linkerarm of rechtervoet kunnen bij ons ook terecht als ze hun rijbewijs willen halen.

Denhelderdagblad aanbieding! Voor de lezers / bezoekers van deze site hebben wij een leuke actie! Meld je aan voor GRATIS proefles en mocht je besluiten verder te gaan dan ontvang je leuke korting, hoeveel die is vertellen wij je na de proefles....

Foto's van Rijschool Kaandorp

Rijschool Kaandorp image 1
Rijschool Kaandorp image 2

Zoek een bedrijf in Medemblik:

Adres
Kruiszwin 2305
1788 LW  Julianadorp
Telefoon
0223-645410
Mobiel
06-14127111
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Rijschool Kaandorp. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map