Bewolkt17.1 ℃

Tattoo by Icon in Alkmaar

Tattoos door Icon

is een tattoo studio opgericht door Icon en Sabine, een stel met een sterke artistieke achtergrond. Dit kleine familiebedrijf biedt een rustige, onstspannen sfeer met een focus op creativiteit.

Icon's expertise is een resultaat van meer dan 10 jaar ervaring in de tattoeage kunst en meer dan 20 jaar in de beeldende kunst. Zijn favourite stijl is is "Realistisch" en "Fantasie" met speciale aandacht voor de beweging en plaatsing van de tattoeage op het lichaam.

Sabine is momenteel in opleiding bij Icon tot tattoëerder en is haar eigen stijl aan het ontwikkelen. Ze heeft een achtergrond in kunst en design.

Icon en Sabine geloven sterk dat een tattoeage in balans moet zijn met het lichaam. Om die reden wordt een persoonlijk consult met een van hen voor het plaatsen van de tattoeage sterk aangeraden. Vooral met grotere projecten is een dergelijk consult absoluut noodzakelijk.

Tatoeëren is veel meer dan slechts werk voor Icon en Sabine. Het is het tot uiting brengen van hun gedeelde passie en interesse voor deze vorm van kunst.

Foto's van Tattoo by Icon

Tattoo by Icon image 1
Tattoo by Icon image 2
Tattoo by Icon image 3
Tattoo by Icon image 4
Tattoo by Icon image 5
Tattoo by Icon image 6
Tattoo by Icon image 7

Zoek een bedrijf in Medemblik:

Adres
Kanaalkade 64A
1811 LS  Alkmaar
Telefoon
072-2201741
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Tattoo by Icon. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map