Licht bewolkt14.3 ℃

Wibo Naaimachines Alkmaar in Alkmaar

Wibo Naaimachines Alkmaar


De naaimachine speciaalzaak van Alkmaar met een breed assortiment aan naaimachines, lockmachines, borduurmachines, paspoppen, fournituren accessoires en meer.

Uit een groot assortiment aan verschillende machines kunnen wij u in iedere prijsklasse helpen met deskundig advies voor het maken van de juiste keuze die voldoet aan uw wensen en eisen. Alle machines kunt u in onze winkel ook uitproberen.

Service

Voor uw creatieve hobby is goede service voor uw naaimachine, lockmachine en of borduurmachine erg belangrijk. Daarom geven we o.a. bij aanschaf van een nieuwe machine gratis instructie lessen over het gebruik en toepassingen, om het optimale uit uw machine te halen.

Reparatie

Wij beschikken over een eigen gecertificeerde technische dienst waar alle merken naaimachines, lockmachines en borduurmachines vakkundig worden gerepareerd en onderhouden, ongeacht waar u de machine heeft gekocht.

Kennis

Als naaimachine speciaalzaak beschikken wij over enorm veel kennis als het gaat om naaimachines. Doordat wij gecertificeerd zijn door diverse merken volgen wij trainingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Foto's van Wibo Naaimachines Alkmaar

Wibo Naaimachines Alkmaar image 1
Wibo Naaimachines Alkmaar image 2
Wibo Naaimachines Alkmaar image 3

Zoek een bedrijf in Medemblik:

Adres
Scheldestraat 27
1823 WD  Alkmaar
Telefoon
072-5646200
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Wibo Naaimachines Alkmaar. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map