Bewolkt17.6 ℃

Wooncentrum Veerman in Volendam

Wooncentrum Veerman

Thames Veerman legde in 1918 de basis voor Veerman Wooncentrum. Aan het Zuideinde, op de Volendamse Dijk, begon hij met de handel in garen, knopen, stoelen en tafels. Daarnaast runde hij een kruidenierszaak. Toen zoon Sijmen de leiding overnam, zette hij de meubelzaak echt op de kaart. De collectie groeide snel en er werd verhuisd naar een grotere locatie aan de Mgr. Veermanlaan. Met kenmerkende Volendammer nuchterheid verwierf de meubel- en interieurzaak grote bekendheid in de regio onder de naam 'Sijmen van Grietje Mol'.

De derde generatie wordt vertegenwoordigd door de zoon van Sijmen, Thoom Veerman. Hij zette een verdere professionalisering in. Het huidige pand aan de Julianaweg werd betrokken en er werd een duidelijke visie uitgezet. De bedrijfsnaam werd Veerman Wooncentrum gedoopt en er werd bewust gekozen voor het opbouwen van een assortiment kwaliteitsmeubelen ten koste van snel opkomende en weer verdwijnende trendmeubelen. Het ene na het andere mooie label werd aan de ketting geregen. En met het Novastyl-dealerschap werd deze gekozen weg van stijlvolle kwaliteit nog eens benadrukt.

Zoon Sam Veerman heeft inmiddels het stokje over genomen voor de komende decennia. Hij zal de huidige bedrijfsfilosofie voortzetten en aanvullend ziet hij een duidelijke groeimarkt voor het op maat bedienen van klanten bij de inrichting van hun interieur. Na bijna 100 jaar bruist Veerman Wooncentrum nog volop en dat zal altijd zo blijven.

Foto's van Wooncentrum Veerman

Wooncentrum Veerman image 1
Wooncentrum Veerman image 2

Zoek een bedrijf in Medemblik:

Adres
Julianaweg 151
1131 DH  Volendam
Telefoon
0299-366788
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Wooncentrum Veerman. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map